logo
KAUNIS JA LAADUKAS, ELINIKÄINEN VINYYLIULKOVERHOUS
 

Vinyyliverhous

 

Vinyyliverhous värivalikoimistamme löydät tyylikkäät varastovärit jotka sopivat suomalaiseen miljööseen.
 

 

Aito Vinyyliverhous, valmistettu yli 60 vuoden kokemuksella, paras kestävyys, parhaat värit ja luonnollinen pintakuvio, vertaa ja totea itse:

 

 

Tuotteen etuja:


- vinyyliverhous tuotteemme ominaisuudet on testattu, iskun kesto pakkasilla on erinomainen ja helteillä lämpölaajeneminen ei tuo ongelmia koska materiaalivahvuus on riittävän suuri.
- Maailman vanhin ja suurin vinyyliverhous valmistaja, perustettu vuonna 1959
- vinyylipaneeli on läpivärjätty, UV-suojattu, värinsäilyvyys hyvä.
- vinyyliverhouksen tuulikuorman kestävyys 225 km/h. Ei pidä ääntä tuulisessakaan paikassa.
- Laadukkaat vinyyliverhous tuotteemme valmistetaan KANADASSA, SUOMESSA ja U.S.A:ssa ja niissä on markkinoiden paras takuu (50v) (katso tästä vinyyliverhous takuu)
- VSI:n laatusertifikaatti tarkoittaa jatkuvaa laadun seurantaa. ( Katso lisätiedot)
- vinyylipaneelin pintakuvio markkinoiden luonnollisimpia ja värit parhaimpia.
 

 

 


Värikohtaiset mallireferenssikuvat Esimerkkejä värivaihtoehdoista asennettuina löytyy kuvagalleriasta

 

Mikä on Vinyylipaneeli?

 

- Vinyylipaneeli on puupaneelin muotoon ja kuviointiin valmistettua PVC:tä jossa suurimpana yksittäisenä aineosana on suola. Vinyylipaneeli on niin paljon puupaneelin näköinen että sitä on vaikea erottaa perinteisestä puuverhoilusta.

 

- Vinyylipaneeli ei vuosien varrella haalistu merkittävästi eikä kovetu, hilseile tai lohkeile, valmistusprosessissa sulautetaan yhteen pintamateriaali 30% joka on läpivärjätty ja uv-suojattu sekä pohjaaine 70% joka tuo paneelille lisää kestävyyttä ja vahvuutta, näin ollen paneelissa ei ole ns. maalia tai pinnoitetta joka voisi hilseillä tai lohkeilla.

 

- Vinyylipaneeli on ekologinen, se on todella pitkäikäinen (valmistajan takuu 50 vuotta) ja sen valmistuksessa ei kulu paljon energiaa. Vinyylipaneelista ei myöskään vapaudu maaperään haitallisia aineosia. Tutkimus osoittaa että vain 1% tuotteesta päätyy kaatopaikalle koska tehtaalla prosessissa hyödynnetään ylijäämä ja asennuksilla jätteen määrä on minimaalinen.

 

- Ensimmäiset vinyylipaneelit kehitettiin 1950 luvun lopulla ja nykypäivänä se on U.S.A:ssa ja Kanadassa yleisin pientalojen verhousmateriaali koska se on edullinen, helppohoitoinen ja kestävä. Myös Pohjois-Euroopassa jossa puu julkisivuverhoukset on yleisiä on vinyyli yleistynyt viime vuosina paljon, suomesssa vanhimpia vinyylipaneelilla verhottuja taloja on tehty 1970 luvulla ja ne ovat vieläkin lähes uuden näköisiä!

 

- Monesti Vinyylipaneelista on sellainen mielikuva että materiaali ei hengitä, se on totta, ulkoseinä on se sitten puuta, vinyyliä, tiiltä, kiveä, peltiä, alumiiniä, lasia tai mitä tahansa materiaalia ei päästä rakenteista tulevaa kosteutta läpi vaan KAIKKIEN verhoilumateriaalien taakse on tehtävä tuuletusrimoitus jossa ilma pääsee kiertämään ja rakenteista tuleva ja muodostuva kosteus pääsee pois. Ulkoverhoilun tehtävähän on loppupeleissä aika yksinkertainen, pitää ulkoa tuleva kosteus pois rakenteista, päästää sisältä tuleva kosteus pois rakenteista (tuuletusrimoitus) ja näiden lisäksi näyttää hyvältä. Nämä kaikki tärkeimmät ominaisuudet tekevät vinyylipaneelista lähes voittamattoman ratkaisun kun ottaa huomioon myös edullisen hinnan ja huoltovapauden.

 

- Vinyylipaneeli on myös melko iskunkestävää koska se taipuu eikä kovetu vuosien varrella, jos vahinko sattuu ja paneeli menee rikki, se on todella helppo ja nopea vaihtaa. Vinyylin pakkaskestävyys on erittäin korkeaa luokkaa, onhan se alunperin kehitetty Pohjois-Amerikan vaativiin olosuhteisiin jotka vastaavat hyvin Pohjoismaiden ilmastoa.

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

Myynti

Pyydä ilmainen arvio

älätäytä
älävaihda

Jätä yhteystietosi niin otamme yhteyttä.
Voit myös jättää tällä lomakkeella
muun kysymyksen / palautteen.