logo
KAUNIS JA LAADUKAS, ELINIKÄINEN VINYYLIULKOVERHOUS
 

Taloyhtiöt

 

Vinyyliulkoverhous ja Vinyyliaita kestävät aikaa ja pysyvät kauniina

Vinyylitalo tekee kokonaisvaltaisia julkisivuremontteja ja aitaremontteja taloyhtiöhin koko Suomen alueella. Laadukas Vinyyliverhous kestää edustavana vuosikymmenet, säästää lämmityskuluissa ja on helppo ja edullinen huoltaa.

Eräs taloyhtiön painavimpia tehtäviä on taata kiinteistön kunnon ja arvon säilyminen. Jotta ylläpitokustannukset eivät kuitenkaan pääsisi paisumaan osakkaiden osalta liian rasittaviksi, ei ole aivan yhdentekevää, millaisia ratkaisuja taloyhtiössä tehdään.

Huoltovapaat, kestävät vaihtoehdot ovatkin tärkeässä roolissa, kun taloyhtiö pyrkii minimoimaan tulevaisuuden korjauskustannuksia ja pitämään kiinteistön edustavana ja viihtyisänä. Monipuolinen valikoimamme sisältää laadukkaat ja kustannustehokkaat ratkaisut, jotka kestävät vuosikymmeniä. Taloyhtiö saakin Vinyylitalolta helposti kokonaispakettina niin ulkoverhoukset, sokkelilevyt, ikkunat kuin vinyyliaidatkin.

Vinyylillä materiaalina on paljon merkittäviä etuja Suomen olosuhteissa: se kestää säänvaihtelut ja iskut, on pitkäikäinen, edullinen ja huoltovapaa. Vinyylituotteiden pakkasenkestokin on hyvä, onhan valmistaja kehittänyt tuotteen alunperin Kanadan olosuhteissa toimivaksi.

Vinyylipaneeli on puupaneelin muotoon ja kuviointiin valmistettua PVC:tä, joka on läpivärjätty ja UV-suojattu kestävyyden takaamiseksi. Ulkonäöltään sitä on vaikea erottaa perinteisestä puuverhoilusta – paitsi siinä, että vinyyli kestää vuosien kulutusta huomattavasti puuta paremmin.

– Vinyyli ei lahoa tai hilseile, ja paneeleiden värin säilyvyys on hyvä. Suomessa vanhimmat vinyyliverhoukset on tehty 1970-luvulla, ja ne näyttävät edelleenkin ihan samalta.

Vinyylituotteet eivät siis kaipaa vuosikymmenen välein toistuvia huoltomaalauksia. Jos seinä tai aita likaantuu, se voidaan pestä helposti painepesurilla ja soveltuvilla puhdistusaineilla ilman suuria ylläpitokuluja.

Taloyhtiön kannalta vinyyliverhouksen ja vinyyliaitojen valtteja ovatkin juuri pitkä käyttöikä, huoltovapaus ja asennuksen nopeus. Myös pienempiä osia on tarvittaessa helppo vaihtaa ilman, että koko verhoilu tai aita jouduttaisiin uusimaan.

Ulkoverhousta vaihdettaessa on usein helppo uusia samalla kertaa myös ikkunat ja asentaa lisäeristystä, jolloin varsinkin vanhan kiinteistön energiatehokkuus paranee huomattavasti ja lämmityskulut pysyvät maltillisina. Vinyylitalo tekee yhteistyötä Suomen johtavien ikkuna ja lisäeriste toimittajien kanssa, joidenka valikoimasta löytyy kaikki tarvittava kohteeseen kuin kohteeseen. Meiltä saat tietoa tarvittaessa lisää ja ottamalla yhteyttä alueenne edustajaan voi hän tulla paikan päälle tekemään ilmaisen arvion kohteeseenne.

PIrkkalan Rinnekoti Saneeraus

 

 

 

Asiakaskokemuksia taloyhtiöltä: As Oy Pirkkalan Rinnekoti

Pirkkalassa sijaitsevan kaksikerroksisen, kahdeksan osakkeen rivitaloasunnon muodostama taloyhtiö As Oy Pirkkalan Rinnekoti suunnitteli julkisivunsa lisälämmöneristyksen ja puuverhoilun uudistamista. Aika oli alkanut näkyä vuonna 1974 valmistuneen rakennuksen puuosissa, ja ne kaipasivat kipeästi päivitystä..

Lue lisää...

 

 

 

Ota yhteyttä alueesi edustajaan ja tilaa ilmainen arviokäynti, annamme sinulle arviomme ja ammattitaitoisen näkemyksemme parhaista ratkaisuista.

 

 

Etelä-Suomi, Länsi-Suomi, Pohjois-Suomi

Myyntitiedustelut

Myyntipäällikkö: Jukka Toivola
040-5300955
jukka.toivola@vinyylitalo.fi

 

   
Keski-Suomi, Itä-Suomi, Kaakkois-Suomi
Myyntitiedustelut

Mika Lahtinen
040-5397678
mika.lahtinen@vinyylitalo.fi
 
   

 

 

 

Kuvia taloyhtiöille tehdyistä Julkisivuremonteista ja Vinyyliaita asennuksista

[näytälomake]

 

Myynti

Pyydä ilmainen arvio

älätäytä
älävaihda

Jätä yhteystietosi niin otamme yhteyttä.
Voit myös jättää tällä lomakkeella
muun kysymyksen / palautteen.