logo
KAUNIS JA LAADUKAS, ELINIKÄINEN VINYYLIULKOVERHOUS
 

Vinyylitalo, vinyyliverhous, vinyyliaidat


Vinyylitalo Oy on MARKKINAJOHTAJA Suomessa ja viemme ulkoverhouspaneeleja myös Norjaan sekä Islantiin. Toimimme Euroopassa ainoana valtuutettuna jälleenmyyjänä maailman isoimmalle ja vanhimmalle vinyylipaneelien valmistajalle Plygemille. Plygem kuuluu osana Variform konserniin.

 

Plygemilla on yli 70 vuoden kokemus vinyyliverhous paneelien valmistuksesta. Voimmekin luvata valitessasi tuotteemme, että etenkin täällä pohjolan vaihtuvissa ja rankoissa olosuhteissa vinyylipaneelimme toimii ja se on testattu vastaamaan pohjoismaissa vallitsevia sääoloja.Suurin Osa listatuotteistamme valmistetaan Suomessa ja paneelit Pohjois-Amerikassa, jossa vinyyliverhous on suosituin pientalojen julkisivuverhousmateriaali.

 

Toimimme jälleenmyyjänä myös Laadukkaille Alavus Ikkunoille ja oville, Isover eristeille sekä Stenin sokkelilevyille. Suosimme asennuksissamme täysin suomalaista, paikallista työvoimaa. Meiltä löytyy verkostot ympäri Suomen. Kaikessa toiminnassamme pyrimme täyttämään korkeimmat laatustandardit ja asiakkaidemme sekä yhteistyökumppaniemme toiveet.


Vinyyliverhouksen ja vinyyliaitojen asennuksen työn osuudesta saat kotitalousvähennyksen!

 


 

Asiakkailtamme

Vinyylitalon ulkoverhous on asennettu jo yli 1000 kohteeseen ympäri Suomen!
Lue tästä mitä asiakkaamme sanovat.

Mauno Mäenpää harkitsi talonsa ulkoverhoilun materiaalia ja toteuttajaa pitkään. Useita 2000-luvun uusia, maalattuja taloja nähneenä hän oli havainnut, että niiden ulkomaalaukset vaativat uusimista nopeasti...

 

Lue lisää asiakkaidemme kokemuksia

 

Vinyylitalo kokemuksia

 

 


Ajankohtaista

NYT alkoi aitojen TALVIALE! Tilauksille 15.10.2018- 31.1.2019 huikeat edut! Tee päätös talvella ja asennukset sekä toimitukset keväällä. Alennukset jopa 25%, kysy lisää!

 

Varaston syys-siivous kampanja! Pystypaneelit Hiekka, vaalean sininen ja vaalean vihreä hintaan 13,90 euroa/m2, jäljellä 250- 450m2, toimi nopeasti!

 

Syksyn Messut ja tapahtumat:

Rakenna-Sisusta-Asu, Kokkola, 22-23.9.2018

Finnmetko, Jämsä, 30.8-1.9.2018

Koneagria-Messut, Jyväskylä, 11-13.10.2018

Vasara-Messut, Vaasa, 27-28.10.2018

Omakoti-Messut, Vantaa, 26-28.10.2018

Maatalousmessut, Messukeskus,Helsinki, 15-17.11.2018

 

Tule tutustumaan!

 

 

 

 


 

Myynti

Pyydä ilmainen arvio

älätäytä:
älävaihda:

Jätä yhteystietosi niin otamme yhteyttä.
Voit myös jättää tällä lomakkeella
muun kysymyksen / palautteen.