logo
KAUNIS JA LAADUKAS, ELINIKÄINEN VINYYLIULKOVERHOUS
 

Vinyyliverhous, Vinyyliaidat


Vinyylitalo Oy on MARKKINAJOHTAJA Suomessa ja viemme ulkoverhouspaneeleja myös Norjaan sekä Islantiin. Toimimme Suomessa ainoana valtuutettuna jälleenmyyjänä Mittenin tuotteille jotka ovat markkinoiden laadukkaimpia ja kestävimpiä.

 

Kanadalaisella Mittenillä on yli 60 vuoden kokemus vinyyliverhous paneelien valmistuksesta. Voimmekin luvata valitessasi tuotteemme, että etenkin täällä pohjolan vaihtuvissa ja rankoissa olosuhteissa vinyylipaneelimme toimii ja se on testattu vastaamaan pohjoismaissa vallitsevia sääoloja.Suurin Osa listatuotteistamme valmistetaan Suomessa ja paneelit Pohjois-Amerikassa, jossa vinyyliverhous on suosituin pientalojen julkisivuverhousmateriaali.

Olemme myös Suomen johtavia vinyyliaitojen maahantuojia. Kauttamme saat aidat joko elementtitoimituksena tai avaimet käteen asennettuna. Aidoilla on myös pitkä 25 vuoden takuu ja niitä on valmistettu yli 20 vuotta.

Toimimme jälleenmyyjänä myös Laadukkaille Alavus Ikkunoille ja oville, Isover eristeille sekä Stenin sokkelilevyille. Suosimme asennuksissamme täysin suomalaista, paikallista työvoimaa. Meiltä löytyy verkostot ympäri Suomen. Kaikessa toiminnassamme pyrimme täyttämään korkeimmat laatustandardit ja asiakkaidemme sekä yhteistyökumppaniemme toiveet.


Vinyyliverhouksen ja vinyyliaitojen asennuksen työn osuudesta saat kotitalousvähennyksen!

 


 

Asiakkailtamme

Vinyylitalon ulkoverhous on asennettu jo yli 1000 kohteeseen ympäri Suomen!
Lue tästä mitä asiakkaamme sanovat.


Mauno Mäenpää harkitsi talonsa ulkoverhoilun materiaalia ja toteuttajaa pitkään. Useita 2000-luvun uusia, maalattuja taloja nähneenä hän oli havainnut, että niiden ulkomaalaukset vaativat uusimista nopeasti...

 

Lue lisää asiakkaidemme kokemuksia

 

Vinyylitalo kokemuksia

 

 

 

Ajankohtaista

 

 

KAMPANJA! poistoerät

Värit:  hopea,  vaalean vihreä, vaalean keltainen, hiekka, helmi. Valmistaja Variform U.S.A pystypaneeli 12,90 euroa/m2, Pyydä tarjous! Tarjouspaneeleja rajoitettu erä

 

VINYYLIAITOJEN JA KAITEIDEN TALVIKAMPANJA!!
1.11 - 31.1.2020, ALENNUS -25%, KANNATTAA TILATA NYT JA TOIMITUKSET KEVÄÄLLÄ!

 

Haemme Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin alueelle yhteistyökumppania hoitamaan tuotteidemme myyntiä ja asennusta. Ota yhteyttä jos haluat mukaan osaavaan joukkoomme!

 

 

 

 

 

 

 

 

Myynti

Pyydä ilmainen arvio

älätäytä
älävaihda

Jätä yhteystietosi niin otamme yhteyttä.
Voit myös jättää tällä lomakkeella
muun kysymyksen / palautteen.