logo
KAUNIS JA LAADUKAS, ELINIKÄINEN VINYYLIULKOVERHOUS
 

Vinyyliverhous, Vinyyliaidat, Lasikaiteet

Vinyyliverhoilun ja Vinyyliaitojen tärkeimmät edut:

  • Huoltovapaus
  • Edullisuus
  • Säilyvät kauniina vuosikymmeniä
  • Asennuksen nopeus/ helppous
  • Tutustu sivuihimme ja opi lisää laadukkaista tuotteistamme!

    Vinyylitalo oy on MARKKINAJOHTAJA alallaan. Toimimme Suomessa ja Skandinaviassa valtuutettuna jälleenmyyjänä Mittenin tuotteille. Tuotteet ovat markkinoiden laadukkaimpia ja kestävimpiä. Toimialueemme kattaa koko Suomen.

 

Kanadalaisella Mittenillä on yli 60 vuoden kokemus vinyyliverhouspaneelien valmistamisesta. Voimme luvata tuotteemme kestävän Suomen vaihtuvat ja rankat olosuhteet, koska tuotteet on testattu kestämään pohjoismaissa vallitsevia sääoloja. Pohjois-Amerikassa ilmasto on samantyyppinen, ja siellä vinyyliverhouspaneeli on suosituin pientalojen julkisivumateriaali. Vinyyliverhouspaneelimme valmistetaan Kanadassa ja listatuotteemme sen lisäksi osittain myös Suomessa.

 

Olemme myös Suomen johtava vinyyliaitojen maahantuoja. Kauttamme saat aitaelementit tarvikkeina tai avaimet käteen periaatteella. Aidoilla on pitkä 25 vuoden takuu.

 

Uutena tuotteenamme tolpattomat lasikaiteet ovat erittäin tyylikäs ja huoltovapaa ratkaisu joka on silti järkevän hintainen ja kilpailukykyinen ratkaisu muihin vaihtoehtoihin verrattuna.

 

Suosimme asennuksissamme paikallista ja täysin suomalaista työvoimaa. Verkostot kattavat lähes koko Suomen. Kaikessa toiminnassamme täytämme korkeimmat laatustandardit sekä asiakkaiden ja yhteistyökumppaneidemme toiveet. Oli kohteesi sitten iso taikka pieni, me toteutamme sen!


Vinyyliverhouksen ja vinyyliaitojen asennuksen työn osuudesta saat kotitalousvähennyksen!

 

play

Katso tästä uusi yritysesittelyvideomme!

 

Asiakkailtamme

 

 

Vinyylitalon ulkoverhous on asennettu jo yli 1000 kohteeseen ympäri Suomen!
Lue tästä mitä asiakkaamme sanovat.


Mauno Mäenpää harkitsi talonsa ulkoverhoilun materiaalia ja toteuttajaa pitkään. Useita 2000-luvun uusia, maalattuja taloja nähneenä hän oli havainnut, että niiden ulkomaalaukset vaativat uusimista nopeasti...

 

Lue lisää asiakkaidemme kokemuksia

 

Vinyylitalo kokemuksia

 

 

 

Ajankohtaista

 

KAAMOSAJAN KAMPANJA! Nyt alennukset jopa 20% ajalla 1.12.2022 – 31.1.2023 tehtyihin sopimuksiin!
                               

  • Kampanjan ehdot: Alle 6000 euron tilauksiin ( ei sisällä rahtia eikä asennusta ) alennukset 15% ja yli 6000 euron tilauksiin 20% normaali ovh hinnasta.
  • Tilaussopimus tehdään joulu-tammikuun aikana, toimitus ja laskutus huhtikuussa tai aiemmin. Jos asennuksen ostaa meiltä niin toimitus ja laskutus viimeistään kesäkuussa.
  • Koskee varastosta tilaushetkellä löytyviä tuotteita. Ei koske tilaustuotteita, rahtia, asennusta, eristeitä eikä lasikaiteita.

 

 

Ostamalla meiltä lahjoitat samalla 5 centtiä/ aitametri tai 5 centtiä/ verhous m2 hyvään tarkoitukseen! Vuonna 2020 lahjoitimme Luonto-Liiton Itämeriryhmälle ja Vuonna 2021 Roska päivässä liikkeen toimintaan. Vuoden 2022 keräämme taas johonkin hyvään saman summan 5 centtiä myyntiin perustuen ja lahjoitamme sen vuoden 2023 alussa!

 

 

loan_image_by rohith M S

Julkisivuremonttiin on nyt mahdollista saada kätevä rahoitus!
Rahoituslaskurin avulla saat lainapäätöksen helposti ja nopeasti.

 

 

 

 

Kysy ilmainen arvio

Kysy ilmainen arvio

älätäytä
älävaihda

Jätä yhteystietosi niin otamme yhteyttä.
Voit myös jättää tällä lomakkeella
muun kysymyksen / palautteen.