logo
KAUNIS JA LAADUKAS, ELINIKÄINEN VINYYLIULKOVERHOUS
 

Mauno Mäenpää, Lapua

Mauno harkitsi talonsa ulkoverhoilun materiaalia ja toteuttajaa pitkään. Useita 2000-luvun uusia, maalattuja taloja nähneenä hän oli havainnut, että niiden ulkomaalaukset vaativat uusimista nopeasti. Olisi todella iso työ raaputtaa maaleja irti omakotitalosta aina 2-3 vuoden välein.
Mauno Mäenpää on erittäin  tyytyväinen lopputulokseen
Mauno Mäenpää on erittäin
tyytyväinen lopputulokseen

Seinäjoen Pytinki-messuilla Mauno tutustui vinyyliverhoukseen, ja päätti kilpailuttaa muutaman alan yrityksen. Kilpailutuksen tuloksena tekijäksi valikoitui Vinyylitalo, joka vakuutti laatu-kustannussuhteellaan sekä nopealla asennusaikataululla. Ratkaiseva tekijä oli myös Jukan ammattimainen ote työhön. Mauno kävi myös tutustumassa useisiin Vinyylitalon kohteisiin, ja samalla hän pääsi tutustumaan sekä työn tekijöihin, että työn vaiheisiin.

 

 

Myös yksityiskohdat kestävät lähempää tarkastelua
Myös yksityiskohdat kestävät
lähempää tarkastelua

Kun keskustelut tarjouksesta saatiin päätökseen, eteni prosessi hyvin nopeasti ja asennusajankohta saatiin sovittua asiakkaalle parhaaseen mahdolliseen ajankohtaan. Aikataulut ja sopimukset pitivät kutinsa, ja asennusta tehnyt porukka oli hyvin rutinoitunut ja työn jälki oli tasaista. 2-3 viikkoa kestäneen työn aikana verhoiltiin sekä vanha rakennus että sen uusi lisäosa.

 

 

 

Valmis verhoilu
Paneelina talossa käytettiin
grafiitin harmaata perinteistä
vaaka- ja pystypaneelia

Lopputuloksena syntyi yhtenäinen, siisti ja helppohoitoinen omakotitalon ulkoverhous. Kestävää pintaa ei tarvitse heti uusia ja sen huoltaminenkin on pienitöistä. Lopputuloksen lisäksi Mauno on tyytyväinen porukkaan, joka työn teki. Hän suosittelisi ja on jo suositellutkin Vinyylitalon palveluita kaikille uteliaille silmäpareille, jotka ovat käyneet tutustumassa vinyyliverhoukseen. ”Moni tuttu ja tuntematonkin on tullut kysymään mm. värisävyä ja ovat sitten yllättyneet, kun kyseessä olikin vinyyliverhous eikä puu”, kertoo Mauno.

 

 

Katso kohteen kaikki kuvat:

 

 

Toteutti Maria Hautaviita, Myynninmaailma Oy

 

 

Pyydä tarjous tästä!

 

 

 

Kysy ilmainen arvio

Kysy ilmainen arvio

älätäytä
älävaihda

Jätä yhteystietosi niin otamme yhteyttä.
Voit myös jättää tällä lomakkeella
muun kysymyksen / palautteen.