Vinyyliverhous, eli
“Vinyylilauta”

Vinyyliverhouksen värivalikoimistamme löydät tyylikkäät varastovärit, jotka sopivat suomalaiseen miljööseen.
Toimialueemme kattaa koko Suomen.

Aito Kanadalainen vinyyliverhous, valmistettu yli 60 vuoden
kokemuksella, paras kestävyys, parhaat värit ja luonnollinen pintakuvio, vertaa ja totea itse.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress
vinyyliverhoukset
vinyyliverhous saneeraus 011
IMG 20200117 WA0005
vinyyliverhous saneeraus 3679
valkoinen g

Mikä on Vinyylilauta tai Vinyylipaneeli, hengittääkö se?

Vinyylipaneelista on usein sellainen mielikuva, että materiaali ei hengitä. Tämä pitää paikkansa oli ulkoseinä sitten puuta, vinyyliä, tiiltä, kiveä, peltiä, alumiiniä, lasia tai mitä tahansa materiaalia. Nämä eivät päästä rakenteista tulevaa kosteutta läpi vaan KAIKKIEN verhoilumateriaalien taakse on tehtävä tuuletusrimoitus, jossa ilma pääsee kiertämään ja rakenteista tuleva ja muodostuva kosteus pääsee pois.

Ulkoverhoilun tehtävähän on loppupeleissä aika yksinkertainen: pitää ulkoa tuleva kosteus pois rakenteista, päästää sisältä tuleva kosteus pois rakenteista (tuuletusrimoitus) ja näiden lisäksi näyttää hyvältä. Nämä kaikki tärkeimmät ominaisuudet tekevät vinyylipaneelista lähes voittamattoman ratkaisun kun ottaa huomioon myös edullisen hinnan ja huoltovapauden.

Vinyyliverhous näyttää puulta ja väri säilyy hyvin vuosienkin jälkeen.

Vinyylipaneeli on puupaneelin muotoon ja kuviointiin valmistettua PVC:tä jossa suurimpana yksittäisenä aineosana on suola. Vinyylilauta on niin paljon puupaneelin näköinen että sitä on vaikea erottaa perinteisestä puuverhoilusta vaikka se ei ole paksua lautaa vaan läpivärjattyä profiilia.

Vinyylipaneeli ei vuosien varrella haalistu merkittävästi eikä kovetu, hilseile tai lohkeile. Valmistusprosessissa sulautetaan yhteen pintamateriaali 30% joka on läpivärjätty ja uv-suojattu sekä pohja-aine 70% joka tuo paneelille lisää kestävyyttä ja vahvuutta, näin ollen paneelissa ei ole ns. maalia tai pinnoitetta joka voisi hilseillä tai lohkeilla.

Viereisestä kuvasta näet, minkälainen värimuutos on luonnollinen vuosien kuluessa. Talon alaosassa keskellä on uusi paneeli ja muu osa seinästä yli 10 vuotta vanhaa.

Ekologinen ja tehty kestämään pohjoisissa oloissa

Vinyylipaneeli on ekologinen, se on todella pitkäikäinen (valmistajan takuu 50 vuotta) ja sen valmistuksessa ei kulu paljon energiaa. Vinyylipaneelista ei myöskään vapaudu maaperään haitallisia aineosia. Tutkimus osoittaa että vain 1% tuotteesta päätyy kaatopaikalle koska tehtaalla prosessissa hyödynnetään ylijäämä ja asennuksilla jätteen määrä on minimaalinen.

Vinyylipaneeli on myös melko iskunkestävää koska se taipuu eikä kovetu vuosien varrella, jos vahinko sattuu ja paneeli menee rikki, se on todella helppo ja nopea vaihtaa. Vinyylin pakkaskestävyys on erittäin korkeaa luokkaa, onhan se alunperin kehitetty Pohjois-Amerikan vaativiin olosuhteisiin jotka vastaavat hyvin Pohjoismaiden ilmastoa.

Ensimmäiset vinyylipaneelit kehitettiin 1950-luvun lopulla ja nykypäivänä se on U.S.A:ssa ja Kanadassa yleisin pientalojen verhousmateriaali koska se on edullinen, helppohoitoinen ja kestävä. Myös Pohjois-Euroopassa, jossa puu-julkisivuverhoukset on yleisiä, on vinyylilauta yleistynyt viime vuosina paljon. Suomessakin vinyyliverhous on asennettu jo tuhansiin kohteisiin joista vanhimmat on tehty 1970-luvulla ja ne ovat vieläkin lähes uuden näköisiä.

Vinyyliverhous on edullinen, helppohoitoinen ja kestävä.

Samalla kun talon ulkoverhous uusitaan on yleensä järkevää asentaa tarvittaessa seinän ulkopuolinen lisäeristys ja/tai vaihtaa ovet ja ikkunat jos vanhat ovat jo tiensä loppusuoralla. Vaihtoehdot mietitään aina talon ja sen rakenteen mukaan sopivaksi ja olemme valmiita auttamaan sinua löytämään juuri oikean ratkaisun omaan kohteeseesi.

Linkin takaa voit ladata myös oppaamme joka kertoo vaihtoehdoista!

Hengittävä räystäänaluspaneeli

Vinyylitalon hengittävällä räystäspaneloinnilla saat viimeistellyn lopputuloksen, jolloin ilma kiertää kattoalustoissa eivätkä hyönteiset tai linnut tee niihin pesiään.

Aito kanadalainen vinyyliverhous, valmistettu yli 60 vuoden kokemuksella

– Vinyyliverhous-tuotteemme ominaisuudet on testattu, iskunkesto pakkasilla on erinomainen ja helteillä lämpölaajeneminen ei tuo ongelmia koska materiaalivahvuus on riittävän suuri.
– Maailman vanhin ja suurin vinyyliverhous-valmistaja, perustettu vuonna 1959.
– Vinyylipaneeli on läpivärjätty, UV-suojattu, värinsäilyvyys hyvä.
– Laadukkaat vinyyliverhous-tuotteemme valmistetaan KANADASSA ja SUOMESSA sekä niissä on markkinoiden paras takuu (50v) .
– VSI:n laatusertifikaatti tarkoittaa jatkuvaa laadun seurantaa.
– Vinyylipaneelin pintakuvio markkinoiden luonnollisimpia ja värit parhaimpia.

Laske ulkoverhousremontin hinta

Laske ulkoverhousremontin hinta helposti hintalaskurillamme.

Vinyylitalon vinyyliverhouksia ja vinyyliaitoja on asennettu jo tuhansiin kohteisiin.

Suosimme asennuksissamme paikallista ja täysin suomalaista työvoimaa. Verkostot kattavat lähes koko Suomen. Kaikessa toiminnassamme täytämme korkeimmat laatustandardit sekä asiakkaiden ja yhteistyökumppaneidemme toiveet. Oli kohteesi sitten iso taikka pieni, me toteutamme sen!

Tutkimme asiakastyytyväisyyttä jatkuvasti. Tyytyväisyys tuotteisiimme ja palveluumme on joka vuosi ollut huippuluokkaa! Katso oheisesta videosta asiakkaan kokemus Klaukkalasta, jossa asiakkaalle toteutettiin vinyyliaita pihan näkösuojaksi.

Vinyyliverhouksen ja vinyyliaitojen asennuksen työn osuudesta saat kotitalousvähennyksen.

Inhouse WEB23 valkoinen play nappula
asiakastarinoita icon copy

Lisää asiakastarinoita

kotitalousvahennys icon copy

Kotitalousvähennys

Katso täältä asennusohjeet ja -videot vinyyliverhouksen asentamiseen

Useimmiten asennuksen suorittavat Vinyylitalon ammattilaiset, mutta tee-se-itse-miehet ja -naiset voivat asentaa vinyyliverhouksen myös itse kun ohjeisiin on tutustuttu kunnolla.

Usein Kysytyt Kysymykset

Julkisivuremonttiin on nyt mahdollista
saada kätevä rahoitus!

Rahoituslaskurin avulla saat lainapäätöksen helposti ja nopeasti.