Asiakastarina: Teija ja Heikki Niemi, Jurva

tyytyvaiset asiakkaat uuden talonsa edustalla

Teija ja Heikki tutustuivat Sarka-messuilla vinyyliverhoukseen ja ihastuivat siihen niin paljon, että valitsivat myös oman omakotitalonsa verhousmateriaaliksi vinyylin. Aiemmin seinämateriaaliksi oli ollut mielessä kivilevy, mutta lopulta vinyyli voitti kustannustensa ja helpon ylläpitonsa vuoksi.

Työn tekijäksi he valitsivat Vinyylitalon. Valintaan vaikutti suuresti se, että vaikka Vinyylitalo tekee töitä ympäri Suomen, ovat sen juuret kuitenkin Etelä-Pohjanmaalla. ”Meistä on tärkeää, että rahat jäävät maakuntaan ja paikallista tekemistä tuetaan”, totesi Teija. Työt toteutettiin vuoden 2016 keväällä, ja ne kestivät yhteensä pari viikkoa. Talon kaikki ulkopinnat uusittiin kattoon saakka, mukaan lukien räystäsaluset ja otsapellit. Lisäksi asennettiin tuholaisverkot ja laitettiin kivijalkaan kivilevyt.

vinyyli 8630
Kohteessa vanhat otsalaudat pellitettiin ja räystäsaluset vinylöitiin.

Teija ja Heikki ovat olleet mielissään siitä, miten sujuvasti työt sujuivat. Prosessi kulki jouhevasti eteenpäin alusta loppuun saakka, ja kaikki mahdolliset välineet löytyivät ammattimiesten tarvikearsenaalista. Työt alkoivat ja tavarat saapuivat sovitulla aikataululla. Uuden, siistin ulkopinnan lisäksi he ovat päässet eroon hiiristä, jotka aiemmin majailivat mielellään saman katon alla. Suurin muutos on kuitenkin talon ilme, joka kohosi paljon etenkin värien ansiosta. Eikä helppohoitoisen seinän kanssa ole stressiä huoltamisestakaan.

tama etelapuolen paaty kaipasi ennen maalauksen muutaman vuoden valein.ei enaa
Tämä eteläpuolen pääty kaipasi ennen maalauksen muutaman vuoden välein… ei enää!

Teija ja Heikki suosittelevat Vinyylitaloa mielellään myös muille, mutta etenkin heille, joille tärkeitä kriteereitä ovat vaivaton remontti ja vain vähän hoitoa vaativa lopputulos. Erityistä kiitosta he antavat Vinyylitalolle sujuvasta yhteydenpidosta: ”Porukka oli todella mukavaa ja innostunutta, ja koko prosessi oli rehti ja reilu. Jäi tunne, että koska tahansa voi ottaa yhteyttä”, kertoo Teija.