Taloyhtiöt

Vinyylitalo tekee kokonaisvaltaisia julkisivuremontteja ja aitaremontteja taloyhtiöhin koko Suomen alueella.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress
taloyhtioaidat
taloyhtioiden julksivut
pirkkala taloyhtio saneeraus
IMG 20220614 WA0025
IMG 20210916 WA0024 1
orivesi m

Vinyyliulkoverhous ja vinyyliaita kestävät aikaa ja pysyvät kauniina

Laadukas Vinyyliverhous kestää edustavana vuosikymmenet, säästää lämmityskuluissa ja on helppo ja edullinen huoltaa.

Eräs taloyhtiön painavimpia tehtäviä on taata kiinteistön kunnon ja arvon säilyminen. Jotta ylläpitokustannukset eivät kuitenkaan pääsisi paisumaan osakkaiden osalta liian rasittaviksi, ei ole aivan yhdentekevää, millaisia ratkaisuja taloyhtiössä tehdään.

Huoltovapaat, kestävät vaihtoehdot ovatkin tärkeässä roolissa, kun taloyhtiö pyrkii minimoimaan tulevaisuuden korjauskustannuksia ja pitämään kiinteistön edustavana ja viihtyisänä. Monipuolinen valikoimamme sisältää laadukkaat ja kustannustehokkaat ratkaisut, jotka kestävät vuosikymmeniä. Taloyhtiö saakin Vinyylitalolta helposti kokonaispakettina niin ulkoverhoukset, sokkelilevyt, ikkunat kuin vinyyliaidatkin.

Vinyylituotteiden edut

Vinyylillä materiaalina on paljon merkittäviä etuja Suomen olosuhteissa: se kestää säänvaihtelut ja iskut, on pitkäikäinen, edullinen ja huoltovapaa. Vinyylituotteiden pakkasenkestokin on hyvä, onhan valmistaja kehittänyt tuotteen alunperin Kanadan olosuhteissa toimivaksi.

Vinyylipaneeli on puupaneelin muotoon ja kuviointiin valmistettua PVC:tä, joka on läpivärjätty ja UV-suojattu kestävyyden takaamiseksi. Ulkonäöltään sitä on vaikea erottaa perinteisestä puuverhoilusta – paitsi siinä, että vinyyli kestää vuosien kulutusta huomattavasti puuta paremmin.

Vinyyli ei lahoa tai hilseile, ja paneeleiden värin säilyvyys on hyvä. Suomessa vanhimmat vinyyliverhoukset on tehty 1970-luvulla, ja ne näyttävät edelleenkin ihan samalta. Vinyylituotteet eivät siis kaipaa vuosikymmenen välein toistuvia huoltomaalauksia. Jos seinä tai aita likaantuu, se voidaan pestä helposti painepesurilla ja soveltuvilla puhdistusaineilla ilman suuria ylläpitokuluja.

Taloyhtiön kannalta vinyyliverhouksen ja vinyyliaitojen valtteja ovatkin juuri pitkä käyttöikä, huoltovapaus ja asennuksen nopeus. Myös pienempiä osia on tarvittaessa helppo vaihtaa ilman, että koko verhoilu tai aita jouduttaisiin uusimaan.

Ulkoverhousta vaihdettaessa on usein helppo uusia samalla kertaa myös ikkunat ja asentaa lisäeristystä, jolloin varsinkin vanhan kiinteistön energiatehokkuus paranee huomattavasti ja lämmityskulut pysyvät maltillisina. Vinyylitalo tekee yhteistyötä Suomen johtavien ikkuna- ja lisäeristetoimittajien kanssa, joiden valikoimasta löytyy kaikki tarvittava kohteeseen kuin kohteeseen. Meiltä saat tietoa tarvittaessa lisää ja ottamalla yhteyttä alueenne edustajaan voi hän tulla paikan päälle tekemään ilmaisen arvion kohteeseenne.

Asiakaskokemuksia taloyhtiöltä: As Oy Pirkkalan Rinnekoti

Pirkkalassa sijaitsevan kaksikerroksisen, kahdeksan osakkeen rivitaloasunnon muodostama taloyhtiö As Oy Pirkkalan Rinnekoti suunnitteli julkisivunsa lisälämmöneristyksen ja puuverhoilun uudistamista. Aika oli alkanut näkyä vuonna 1974 valmistuneen rakennuksen puuosissa, ja ne kaipasivat kipeästi päivitystä…

pirkkala 0 ennen pirkkala taloyhtio saneeraus
Uuden väliaidan edessä Vinyylitalo Oy:n toimitusjohtaja Jukka Toivola, Kotiasuntojen isännöitsijä Vuokko Metsäpelto sekä toimitusjohtaja Jussi Voutilainen

Asiakastarina: Lapuan Kotiasunnot Oy

Lapuan Kotiasunnot Oy on asentanut kestävät vinyyliaidat jo kahteen kohteeseensa. ”Kartoitimme puhtaana pysyviä, helposti puhdistettavia ja helppohoitoisia vaihtoehtoja. Tutustuttuamme erilaisiin aitavaihtoehtoihin päädyimme asentamaan aluksi yhteen rivitaloista Vinyylitalon vinyyliaidat”…

Asiakkaamme kertovat

”Toimiminen yrityksen kanssa jouhevaa ja keskusteluyhteys koko projektin ajan toimi. Toimitusajat piti ja tilanteesta tiedotettiin hyvin vaikkakin aika oli haastava. Muutama osa puuttui mutta nekin toimitettiin viipymättä. Hienoa toimia tekijän kanssa johon voi luottaa!”

Janne Aho
Sastamalan Vuokratalot

”Nykyaikainen ja näyttävä aitaratkaisu.”

As Oy Karhuniityntie 9, Vantaa
Pasi Sauna-aho

”Tilasin taloyhtiön aidan. Toimitus ja asennus sujuivat mallikkaasti. Olemme erittäin tyytyväisiä aitaan. Kaunis kiitos!”

Tiina Peltonen
Vantaa

”Tiedotus ja yhteydenpito oli hyvää ja asennuspalvelu tehokas ja laadukas.”

As Oy Kurjenkannus, Kerava
Harri Aulaskari

Ota yhteyttä alueesi edustajaan
ja tilaa ilmainen arviokäynti

Annamme sinulle arviomme ja ammattitaitoisen näkemyksemme parhaista ratkaisuista.

jukka sivuille
Toimitusjohtaja

Jukka Toivola

Etelä- ja Länsi-Suomi, Uusimaa länsi: Helsinki, Espoo, Lohja, Nurmijärvi, Hyvinkää

[email protected]

mika sivuille
Myyntipäällikkö

Mika Lahtinen

Keski-, Itä- ja Kaakkois-Suomi, Uusimaa itä: Vantaa, Kerava, Tuusula, Porvoo

[email protected]

Untitled design 1
Alue-edustaja

Ilkka Heikkinen

Lappi, Kainuu, Pohjois-Pohjanmaa

[email protected]

Kuvia taloyhtiöille tehdyistä julkisivuremonteista ja vinyyliaita-asennuksista: