Asiakastarina: Mauno Mäenpää, Lapua

mauno maenpaa on erittain tyytyvainen lopputulokseen

Mauno harkitsi talonsa ulkoverhoilun materiaalia ja toteuttajaa pitkään. Useita 2000-luvun uusia, maalattuja taloja nähneenä hän oli havainnut, että niiden ulkomaalaukset vaativat uusimista nopeasti. Olisi todella iso työ raaputtaa maaleja irti omakotitalosta aina 2-3 vuoden välein.

Seinäjoen Pytinki-messuilla Mauno tutustui vinyyliverhoukseen, ja päätti kilpailuttaa muutaman alan yrityksen. Kilpailutuksen tuloksena tekijäksi valikoitui Vinyylitalo, joka vakuutti laatu-kustannussuhteellaan sekä nopealla asennusaikataululla. Ratkaiseva tekijä oli myös Jukan ammattimainen ote työhön. Mauno kävi myös tutustumassa useisiin Vinyylitalon kohteisiin, ja samalla hän pääsi tutustumaan sekä työn tekijöihin, että työn vaiheisiin.

myos yksityiskohdat kestavat lahempaa tarkastelua
Myös yksityiskohdat kestävät lähempää tarkastelua.

Kun keskustelut tarjouksesta saatiin päätökseen, eteni prosessi hyvin nopeasti ja asennusajankohta saatiin sovittua asiakkaalle parhaaseen mahdolliseen ajankohtaan. Aikataulut ja sopimukset pitivät kutinsa, ja asennusta tehnyt porukka oli hyvin rutinoitunut ja työn jälki oli tasaista. 2-3 viikkoa kestäneen työn aikana verhoiltiin sekä vanha rakennus että sen uusi lisäosa.

paneelina talossa kaytettiin grafiitin harmaata perinteista vaaka ja pystypaneelia
Paneelina talossa käytettiin grafiitin harmaata perinteistä vaaka- ja pystypaneelia.

Lopputuloksena syntyi yhtenäinen, siisti ja helppohoitoinen omakotitalon ulkoverhous. Kestävää pintaa ei tarvitse heti uusia ja sen huoltaminenkin on pienitöistä. Lopputuloksen lisäksi Mauno on tyytyväinen porukkaan, joka työn teki. Hän suosittelisi ja on jo suositellutkin Vinyylitalon palveluita kaikille uteliaille silmäpareille, jotka ovat käyneet tutustumassa vinyyliverhoukseen. ”Moni tuttu ja tuntematonkin on tullut kysymään mm. värisävyä ja ovat sitten yllättyneet, kun kyseessä olikin vinyyliverhous eikä puu”, kertoo Mauno.

Toteutti Maria Hautaviita, Myynninmaailma Oy