Asennus
ja kotitalousvähennys

Vinyyliverhouksen ja vinyyliaitojen asennus

Käytämme valtuutettuja asennusliikkeitä ympäri Suomen, työllä on takuu ja siitä saa kotitalousvähennyksen. Alueesi jälleenmyyjä räätälöi asennuspaketin juuri sinulle sopivaksi, joko täysin avaimet käteen -toimituksena tai suppeampana jos esimerkiksi purkutyön haluaa tehdä itse.

Kysy ILMAINEN arvio kustannuksista jälleenmyyjältäsi.

Kotitalousvähennys kannattaa hyödyntää!

Vähennys lasketaan arvonlisäverollisesta hinnasta. Vähennystä saa vain työn osuudesta, ei esimerkiksi materiaaleista. Vuonna 2023 voit vähentää kotitalousvähennyksenä 40 prosenttia ennakkoperintärekisteriin kuuluvalle yrittäjälle tai yritykselle maksamastasi työkorvauksesta tai 15 prosenttia maksamastasi palkasta sekä palkan sivukulut 

Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä vuonna 2023 on 2 250 euroa vuodessa. Summa voi koostua pelkästään kotitalous-, remontti- tai tietotekniikkatöistä tai näistä kaikista. Vähennykseen liittyy vuotuinen 100 euron omavastuuosuus.

Vuonna 2023 maksimivähennyksen eli 2 250 euron vähennyksen saat, jos yritykseltä ostamissasi palveluissa työn osuus on yhteensä 5 875 euroa [(5 875 x 40 %) – 100) = 2 250 euroa].

Puolisoille vähennys myönnetään siten, kun he ovat sitä pyytäneet. Jos 2 250 euron raja ei ylity, vähennys kannattaa pyytää vain toiselle puolisolle. Näin omavastuu tulee vähennetyksi vain kertaalleen. Jos vähennykseksi vaadittu määrä ylittää maksimin, viranomainen vähentää vähentämättä jääneen määrän toisen puolison veroista automaattisesti. Puolisot voivat saada yhteensä 4 500 euron vähennykset. Jos veroja on vain toisella, vähennys voidaan tehdä sen veroista, jolla niitä on.

Kysy lisää kotitalousvähennyksestä edustajaltasi tai vero.fi nettisivuilta.

Tee rahoitushakemus netissä helpolla laskurilla!