logo
KAUNIS JA LAADUKAS, ELINIKÄINEN VINYYLIULKOVERHOUS
 

Vinyylitalo, vinyyliverhous, vinyyliaidat


Vinyylitalo Oy on MARKKINAJOHTAJA Suomessa ja viemme ulkoverhouspaneeleja myös Norjaan sekä Islantiin. Toimimme Euroopassa ainoana valtuutettuna jälleenmyyjänä maailman isoimmalle ja vanhimmalle vinyylipaneelien valmistajalle Plygemille. Plygem kuuluu osana Variform konserniin.

 

Plygemilla on yli 70 vuoden kokemus vinyyliverhous paneelien valmistuksesta. Voimmekin luvata valitessasi tuotteemme, että etenkin täällä pohjolan vaihtuvissa ja rankoissa olosuhteissa vinyylipaneelimme toimii ja se on testattu vastaamaan pohjoismaissa vallitsevia sääoloja.Suurin Osa listatuotteistamme valmistetaan Suomessa ja paneelit Pohjois-Amerikassa, jossa vinyyliverhous on suosituin pientalojen julkisivuverhousmateriaali. Vinyyliaita tuotteemme valmistetaan Euroopassa Royal Europan tehtaalla, vinyyliaitoja on siellä valmistettu vuodesta 1995 lähtien.

 

Toimimme jälleenmyyjänä myös Laadukkaille Alavus Ikkunoille ja oville, Isover eristeille sekä Stenin sokkelilevyille. Suosimme asennuksissamme täysin suomalaista, paikallista työvoimaa. Meiltä löytyy verkostot ympäri Suomen. Kaikessa toiminnassamme pyrimme täyttämään korkeimmat laatustandardit ja asiakkaidemme sekä yhteistyökumppaniemme toiveet.


Vinyyliverhouksen ja vinyyliaitojen asennuksen työn osuudesta saat kotitalousvähennyksen!

 

youtube video vinyyliverhous
Katso tästä Vinyylitalo Oy:n TV-mainos


 

Asiakkailtamme

Vinyylitalon ulkoverhous on asennettu jo yli 1000 kohteeseen ympäri Suomen!
Lue tästä mitä asiakkaamme sanovat.

Mauno Mäenpää harkitsi talonsa ulkoverhoilun materiaalia ja toteuttajaa pitkään. Useita 2000-luvun uusia, maalattuja taloja nähneenä hän oli havainnut, että niiden ulkomaalaukset vaativat uusimista nopeasti...

 

Lue lisää asiakkaidemme kokemuksia

 

Vinyylitalo kokemuksia

 

 


Ajankohtaista


Maaliskuun TARJOUSPANEELIT, Beige, Vaalean vihreä ja Punainen. ALK, 14,90e/m2! Kysy projektikohtainen tarjous edustajaltasi! Laatupaneeli U.S.A:sta. Kysy myös poistoeriä erittäin edullisesti!
(Huom, tarjouspaneeleja rajoitetusti)
 

Vinyyliaidat
Olemme aloittaneet yhteistyön Eurooppalaisen Vinyyliaitoja valmistavan Royal Europen kanssa. Nyt saatavilla terrassiaitoijen lisäksi edulliset ja kestävät vinyyliaidat!

 

 

Loppu kevään messut:

 

Rakennusmessut, Jyväskylä, 10-12.3.2017

Raksa, Lahti, 17-19.3.2017

Porin Rakennus-LVI ja vapaa-aika messut, 18-19.3.2017

Pytinkimessut, Seinäjoki, 31.3-2.4.2017

Kevät Messut, Helsinki, 6-9.4.2017

Rakentaja Messut, Mikkeli, 22-23.4.2017

Pohjanmaan Suurmessut, Vaasa, 22-23.4.2017

 

Tervetuloa tutustumaan osastoille vinyyliverhous ja vinyyliaita tuotteisiimme!

 

 

 

 

Myynti

Pyydä ilmainen arvio

älätäytä:
älävaihda:

Jätä yhteystietosi niin otamme yhteyttä.
Voit myös jättää tällä lomakkeella
muun kysymyksen / palautteen.