logo
KAUNIS JA LAADUKAS, ELINIKÄINEN VINYYLIULKOVERHOUS
 

Vinyylitalo


Vinyylitalo Oy on MARKKINAJOHTAJA Suomessa ja Pohjoismaiden markkinoilla ainoa valtuutettu jälleenmyyjä maailman isoimmalle ja vanhimmalle vinyyliulkoverhouspaneelien valmistajalle Plygemille. Plygem kuuluu osana Variform konserniin.

 

Plygemilla on yli 70 vuoden kokemus julkisivumateriaalien valmistuksesta. Voimmekin luvata valitessasi tuotteemme, että etenkin täällä pohjolan vaihtuvissa ja rankoissa olosuhteissa tuotteemme toimii ja se on testattu vastaamaan pohjoismaissa vallitsevia sääoloja. Osa tuotteistamme valmistetaan Suomessa ja osa Pohjois-Amerikassa, jossa vinyyli on suosituin pientalojen julkisivuverhousmateriaali.

 

Toimimme jälleenmyyjänä myös Laadukkaille Alavus Ikkunoille ja oville, Isover eristeille sekä Stenin sokkelilevyille. Suosimme asennuksissamme täysin suomalaista, paikallista työvoimaa. Meiltä löytyy verkostot ympäri Suomen. Kaikessa toiminnassamme pyrimme täyttämään korkeimmat laatustandardit ja asiakkaidemme sekä yhteistyökumppaniemme toiveet.


Työn osuudesta saat kotitalousvähennyksen!


 


Ajankohtaista
 

Olemme aloittaneet yhteistyön Eurooppalaisen Vinyyliaitoja valmistavan Royal Europen kanssa. Avaamme piakkoin osion sivuillemme pelkästään aidoista. Jatkossa saatte meiltä terassiaaitojen lisäksi myös kaikenlaiset vinyyliaidat!

 

SYKSYN MESSUT JA TAPAHTUMAT:

FInnmetko-Näyttely, Jämsä, 1-3.9.2016

Rakenna,Sisusta,Asu-Messut, Kokkola, 17-18.9.2016

Rakenna,Sisusta,Asu-Messut, Oulu, 24-25.9.2016

Koneagria-Messut, Jyväskylä, 6-8.10.2016

Seiniorhäme-Messut, Hämeenlinna, 29-30.10.2016

Vasara-Messut, Vaasa, 29-30.10.2016

 

 

Tervetuloa tutustumaan paikan päälle!

 

Myyynti

Pyydä ilmainen arvio
ja VOITA 500 euroa!
älätäytä:
älävaihda:

Jätä yhteystietosi niin otamme yhteyttä.
Palkinto arvotaan joulukuussa kaikkien v. 2016 arvontaan osallistuneiden kesken.
Arvonnan järjestäjä maksaa arpajaisveron.